Sinds dinsdag 28 april hebben wij de reguliere zorg hervat – Tandheelkundig Centrum Santpoort Driehuis – Santpoort-N.

Sinds dinsdag 28 april hebben wij de reguliere zorg hervat

Sinds dinsdag 28 april hebben wij de reguliere zorg hervat

Op advies van onze beroepsorganisatie KNMT en na consultatie met het RIVM en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, hebben wij vanaf dinsdag 28 april onze reguliere zorg weer hervat.

Er is wel een aantal beperkingen van toepassing. Zo kunnen wij alleen mensen in de praktijk toelaten, waarvan met vrij grote zekerheid vermoed kan worden dat zij gezond zijn.

Voorafgaand aan uw afspraak zullen u dan ook een aantal vragen gesteld worden:

Indien een van deze vragen met ‘ja’ beantwoord moet worden, verzoeken wij u uw behandeling zoveel mogelijk uit te stellen. Mocht u echter ernstige pijnklachten hebben, die verder uitstel onmogelijk maken, dan zullen wij uiteraard alles doen om u te helpen. Neem ook in dat geval dus altijd contact met ons op zodat wij de opties met u kunnen bespreken.

Indien u alle vragen met ‘nee’ heeft beantwoord en u ook verder gezond bent, kunnen wij een afspraak voor u maken.

Door de genomen preventieve maatregelen kunnen wij voorlopig minder afspraken maken dan normaal en zullen wij dus voorrang geven aan de meest acute zorg.

Verder zijn er bij uw bezoek nog een aantal extra aandachtspunten:

Tot slot: mocht u op de dag van uw afspraak alsnog gezondheidsklachten ontwikkelen, bel uw afspraak dan af. Uiteraard zijn daar geen kosten aan verbonden en maken wij graag op een later moment een nieuwe afspraak met u.

Aanvullende informatie vindt u hier en hier.

 

 

Publicatiedatum: 22-04-2020


« Terug naar het overzicht